Nancys nej

I september 2017 fik Nancy diagnosen diabetes 2, og helt efter lægens lærebog begyndte hun med det samme på tabletbehandlingen med metformin. Men på vej hjem fra lægen besluttede hun sig dog for, at diabetes 2 ikke skulle være hendes nye virkelighed.

”Undskyld, jeg forstyrrer,” skrev Nancy i sin mail til mig senere samme dag: ”Tror du, jeg kan nå at stoppe det i opløbet?”

Fordi Nancy i mange år har forsket i fødevarer, havde hun af naturlig og faglig interesse købt min første bog, ’Sandheden om sukker’. Vi var klar til kamp.

To måneder senere fik jeg endnu en mail fra Nancy:

”Langtidsblodsukker fra 59 (7,6 %) til 42 (6 %) på to måneder. Jeg har tabt 10 kg, og mit blodtryk er nu 110/75. To måneders med en ny biologisk logik! Du skulle have set min læges ansigt – det var guld værd! Jeg tudbrølede af glæde. Fredag er heldigvis min ’1 glas rødvin om ugen’- dag, for i dag har jeg virkelig noget at fejre!”

”Jeg er ude af en årelang tristhed, og nu bobler jeg af glæde. Sukker har gjort mig trist, føler jeg! Jeg står frisk ud af sengen nu. Det gjorde jeg absolut ikke før. Jeg har været så trist i mange år, men uden at kunne græde. Nu græder jeg af glæde – selvom mit tøj hænger på mig, og jeg ser farlig ud! Nu ejer jeg et SukkerSmart liv.”

Sikke en vidunderlig besked! Hver eneste gang, jeg modtager beskeder som disse, glæder jeg mig over at have skiftet branche for en tid.


Overvejer du, om også du kan arbejde dit blodsukker-niveau under diagnosekriteriet for diabetes 2 – og dit energi-niveau over? Så læs om bogen ‘UD AF DIABETES 2‘ eller om kurset ‘UD AF DIABETES 2 – tør du prøve‘.

Og har du lyst til at lære mere om, hvordan du hjælper din krop med at skabe, vedligeholde eller generobre sundhed, så håber jeg at se dig til mit helt nye foredrag ’Din kompetente krop’ i begyndelsen af 2019.

16. januar 2019 kl. 17-19 – København – Læs mere og køb billet

24. januar 2019 kl. 17-19 – Århus – Læs mere og køb billet

28. januar 2019 kl. 17-19 – Kolding – Læs mere og køb billet

06. februar 2019 kl. 17-19 – Sønderborg – Læs mere og køb billet

21. februar 2019 kl. 17-19 – Ålborg – Læs mere og køb billet

26. februar 2019 kl. 19-21 – Svendborg – Læs mere og køb billet

28. februar 2019 kl. 17-19 – København Ekstra – Læs mere og køb billet

Læs alt om mit nye 6 ugers kursus ’Sundhedens Biologi – online’ her