Presse

Anette Sams i pressen

Inspiration og viden til DIN sundhed

Anette Sams er på en mission. Hun ønsker at opruste alle interesserede med reel, forskningsbaseret – men samtidig let tilgængelig – biologisk viden om de mange sundhedsmuligheder, vi hver især bærer rundt på! Hun tror på den nuancerede viden og det personlige valg fremfor et diktatur med tomme instrukser.

Derfor er Anette Sams også aktiv i sundhedsdebatten, hvor hun ofte bidrager med gode råd og forskningsbaseret viden, som gør danskerne i stand til at træffe solide situationsbestemte sundhedsvalg – på et oplyst grundlag.

UDVALGTE PRESSEOMTALER

Ingen der ønsker viden, må gå ned på viden!

Vi kan blive sundere og blandt andet selv danne det vægttabshormon, der efterlignes i slankemedicin, hvis vi bliver opmærksomme på, hvordan forskellige fødevarer påvirker vores krop

Vi vælger forarbejdede fødevarer, fordi de er billigere og smager bedre, men de er også tilsat salt, sukker og fedt. Vi overser noget helt essentielt i jagten på sundhed og vægttab.

Radio 24syv har lavet en fin og folkeoplysende programrække om fuldforarbejdet mad, hvor jeg har deltaget flere gange. Lyt med, forstå din krop og tag selv styringen.

Både slankemidlet Wegovy og diabetesmedicinen Ozempic efterligner et hormon, kroppen selv producerer. Læger bør oplyse om en kost, der fremmer dannelsen af det hormon, før de tyr til receptblokken.

Den er helt gal med sukkeret. Det smager sødt og skønt men måden, vi forbruger det på, er ved at undergrave sundheden. Med mod og politisk vilje kan vi vende udviklingen.

Der hersker misforståelser om sukker, og de opstår, fordi vi tror, de samme regler gælder for alle. Det er individuelt, hvordan vi skal tænke på sukker.

Forsker vil gøre op med myten om, at diabetes 2 altid er en kronisk sygdom. Oplev samtidig Frederiks fantastiske rejse ud af medicinen.

I dag tilbyder plejehjem og hospitaler fortsat diabetikere måltider, som er  direkte sygdomsfremmende og nedsætter udsattes modstandskraft.