Uofficielle kostråd mod diabetes 2

Uofficielle kostråd

Få Anette Sams’ uofficielle kostråd og en printvenlig indkøbsguide til voksne med diabetes 2, insulinresistens eller som blot har et ønske om at leve mere blodsukkerstabilt.

Mens vi venter tålmodigt på nye officielle kostråd til mennesker med diabetes 2 og insulinresistens, så disse kan komme på linje med den nyeste viden, får du nu adgang til en eksklusiv særpakke med BIOLOGIKråd fra mig.

Egentlig mener jeg ikke, at en solist skal lave kostråd. Men nu får du altså alligevel adgang til de kostråd, Fagbladet Diætisten opfordrede mig til at lave for mere end et år siden i forbindelse med en debat. For jeg synes simpelthen ikke, du kan vente på den officielle opdatering længere.

I pakken med BIOLOGIKråd får du

 • En printvenlig version af mine kostråd til dig med diabetes 2, insulinresistens – eller til dig, der er voksen og som ønsker at leve blodsukkerstabilt.
 • En printvenlig version af min indkøbsguide, der ledsager kostrådene.
 • En kort video, som introducerer mine kostråd til diabetikere og indkøbsguiden, hvor du kort lærer at bruge varedeklarationer til at finde vej i fødevarejunglen.
 • En prompte mail fra mig, når de officielle danske kostråd til mennesker med diabetes 2 og insulinresistens er opdateret.
 • Du har 7 dage til at hente materialet. Herefter lukker din adgang automatisk!

Hvis du har deltaget i mit onlineforløb, har du allerede hele pakken i din BIOLOGIKguide.

Hvad er BIOLOGIK?

Mine BIOLOGIKråd bygger på velkendt biologi, blodsukkerstabile kostprincipper og udenlandsk faglig konsensus, og har til formål at:

 • Sikre dig at dit blodsukker svinger mindst muligt i forbindelse med måltider
 • Give dig den næring (energi, vitaminer, mineraler, kulhydrater, protein og fedt), du behøver
 • Have en opbyggende effekt på din sundhedsfremmende mikrobiota
 • Have den bedst mulige effekt på din krops insulinfølsomhed – altså din krops evne til at fjerne overskydende sukker effektivt fra blodet
 • Gøre dig så rask eller symptomfri som muligt
 • Sikre dig et stabilt energiniveau dagen igennem
 • Hjælpe dig til en god appetitregulering med mindre trang til søde sager
 • Give dig de bedste forudsætninger for et varigt vægttab

Kosten i de uofficielle kostråd er markant anderledes end den kost, de fleste danskere spiser. Hvis du spiser meget anderledes i dag, skal du ikke springe direkte over på en ny kost men derimod ændre gradvist over et par uger. Når du følger de uofficielle kostråd kan dit blodsukker normaliseres hurtigt – så sørg for en god dialog med lægen, som jo også ved om der er noget, du skal være særlig opmærksom på og som skal hjælpe dig med evt. at justere medicin.

Kostrådene svarer ikke til de officielle danske kostråd men flugter med den konsensus, andre lande netop nu praktiserer ved kostrådgivning af mennesker med diabetes 2 eller insulinresistens.

Princippet bag mine råd er at de er ‘hverdagens biologisk bedste råd for voksne med insulinresistens’ – og jeg lægger op til at man sagtens kan afvige fra dem, når man beslutter sig for det. Og nyder det!

Jeg har ikke taget stilling til om du har lettere ved at holde rådene, hvis der er lidt nydelsestilskud med i hverdagen, for jeg tænker du selv finder ud af hvilke nydelsestilskud, der evt. er vigtige for dig.

Dine kostråd og din indkøbsguide er lige til at downloade, printe og hænge op på køleskabet.

Du kan downloade Kostråd og Indkøbsguide samt se videokurset i 7 dage efter dit køb og da det er en eksklusiv særpakke, må du ikke videresende, dele eller kopiere den uden at have aftalt det med mig.

Hvad sker der, når du har købt BIOLOGIKråd pakken?

Straks efter dit køb modtager du tre e-mails:

 1. Faktura.
 2. Login til et medlemssite, BIOLOGIKråd, hvor du kan downloade Kostråd og Indkøbsguide samt se videoforedrag. Har du allerede login til Simplero, modtager du ikke mail med Login.
 3. Link til medlemssitet, BIOLOGIKråd.