BIOLOGIKpyramiden – print selv

BIOLOGIKpyramide (print selv)

Vil du have BIOLOGIKpyramiden i glas og ramme, eller som inspiration på dit køleskab?

Få en flot og meningsfuld plakat, der gør det let at leve sundhedsbevidst og med omtanke for blodsukkeret.

På plakaten er basiskosten tydelig i bunden af BIOLOGIKpyramiden, mens kulhydrattilskud og nydelsestilskud tilvælges af dig efter behov og præference.

Under selve pyramiden er der en tallerken til den voksne, der ønsker at leve kompromisløst blodsukkerstabilt, og en tallerken til de andre.

Plakaten er designet i samarbejde med dygtige Maria Bramsen, MOMGRAFIK, som også er grafiker på bogen, Kålhydrater.

Din plakat er kun til privat brug i din husstand og den må ikke deles eller videresendes til andre. Ønsker du at dele den med én, du holder af, kan du købe flere plakater – eller blot dele denne hjemmeside.

Mød mine bøger!

Sandheden om sukker er min første bog, som lærer dig alt det, alle skal vide om sukker, og giver dig en biologisk logik, som jeg kalder “biologik”. Advarsel: Det er vildt fascinerende at forstå din krops samspil med sukker, alle dine fødevarer og dit eget sundhedspotentiale.

Sandheden om sukker går i køkkenet giver dig 60 lækre opskrifter fra Majbritt Engell og masser af inspiration til at leve efter din “biologik”.

Ud af diabetes 2 er til dig, der overvejer om også du kan arbejde dig ud af sygdomssymptomer og få det meget bedre igen. Men bogen er også populær blandt læger, sygeplejersker og andre behandlere.

The Truth about Sugar er den engelske oversættelse af Sandheden om sukker.

SukkerSmarte Børn – der kan og vil selv er bogen til alle de voksne, som ønsker at give næste generation af børn og unge de sundhedsfærdigheder, de fortjener. Til dig, der vil give børnene magten til at forstå deres egen biologi – uden løftede pegefingre.

KÅLHYDRATER – alt, du skal vide om kulhydrater, serveres for dig i min nyeste bog, som med et nytænkende indblik i både kålens og kroppens biologi, viser dig, hvorfor kulhydrat fra kål har den diametralt modsatte virkning på kroppen end de raffinerede kulhydrater i fx pasta, mel og sukker. Bogen giver dig desuden 50 kålosalt lækre og vanedannende opskrifter fra selveste Jane Faerber.