KÅLHYDRATER
Endelig er den her! Bogen om helten i dit køkken!
Blandt alle verdens grøntsager løber kål med guldet.
Vil du gerne vide hvorfor? Og vil du inspireres til at få flere kålhydrater ind i dit liv?
Med et nytænkende indblik i både kålens og kroppens biologi, viser jeg dig, hvorfor kulhydrat fra kål har den diametralt modsatte virkning på kroppen end de raffinerede kulhydrater i fx pasta, brød og sukker.
Kål er suveræn på alle måder og ved at erstatte forarbejdede kulhydrater med kålhydrater fodrer du mikroorganismerne hele vejen igennem dit tarmsystem, så du får et stabilt blodsukker, et balanceret immunsystem og et aktivt hormonsystem.
Kort sagt: Udskift raffinerede kulhydrater med kålhydrater, og opbyg en vital og modstandsdygtig krop. Det er samtidig opskriften, der vrister dig fri af insulinresistens, overvægt og livsstilssygdomme.
Som hjælp til at få flere kålhydrater i dit liv, får du 50 lækre, nemme og velsmagende opskrifter udviklet af selveste Jane Faerber. For kål er ikke bare sund, den er også en mester i et køkken: Den kan være sprød, blød, cremet, skarp, smagfuld. Den kan koges, hakkes, steges, blendes. Uden at miste sine fantastiske evner.
Og så er kål bæredygtig, fordi den kan dyrkes herhjemme.
Bogen kan købes hos din lokale boghandler eller bestilles online.
Bogens opskrifter
Alle opskrifterne er udviklet af selveste Jane Faerber! Retterne er rige på kålvariation og du finder ingen mel, korn eller sukker.
Du kan bruge opskrifterne som du bruger alle lækre opskrifter til hverdag og fest.
Følger du opskrifterne i bogen her, lever du samtidig kompromisløst blodsukkerstabilt mens du nyder alt det kål kan i dit køkken.
Der er gode madoverraskelser i bogen til morgen, middag og aften – og så er der vidunderlig kåltilbehør, som du kan nyde til alle jeres andre favoritter derhjemme.
Alle opskrifter er energiberegnede, så du kan se hvor mange kalorier, hvor meget fedt, kulhydrat og protein, du får.
Men ikke nok med det! Og faktisk endnu vigtigere:
Opskrifterne er også forsynet med et helt KÅLindex, som viser dig, om retten tilbyder 25, 50 eller 75% kål og andre gode grøntsager!
Herunder ser du Kødboller i tomatsauce med stegt savoykål – en blandt mange helt fantastiske retter, som med KÅLindex 3 topper skalaen.
Kålmysteriet
Hvad er det der gang på gang stiller kål øverst på medaljeskamlen blandt alle grøntsager i hele verden? For mange grøntsager har jo en rigtig god sammensætning af næringsstofferne kulhydrat, fedt, protein og vitaminer?
Det er ganske enkelt det indpakningspapir, de mikroskopiske kålceller uddeles i, der er hele fidusen! For netop kålcelle-emballagen, skaber en privilegeret sundhedssynergi mellem dig og din vigtige tarmflora.
Kål debat
En bog fra min hånd må nødvendigvis indeholde et par temaer, der vender normalen lidt på hovedet.
Vi er nødt til at kunne le lidt af både os selv, samfundet og andre, når vi nyder en god bog.
Og så må vi samtidig holde os på egen tallerken og være gavmilde og rummelige overfor andres.
Men hvad ville der ske, hvis kål var en menneskeret?
Du kan købe bogen nu
Du kan købe bogen hos din favoritboghandler – online eller i din by.
Jane og jeg håber, at bogen vil give dig vigtig viden, gode grin – og lækre madoplevelser.
Jane Faerber
Madbanditten Jane Faerber er meget mere end opskriftsnedker. Hun har skabt de skønneste retter til denne bog – og du kan glæde dig til hver og en.
Men ikke nok med det! Jane bærer på sine tolerante skuldre en stor del af ansvaret for at det officielle og sundhedsprofessionelle Danmark i disse år begynder at åbne øjnene for at sund kost ikke nødvendigvis skal beriges med korn og mel.
Og det er en blandt mange grunde til at det er en stor ære at arbejde sammen med Jane!