Sukkersmarte børn: Foredrag eller heldagskursus

Om Sukkersmarte Børn

Hvis vi ønsker at næste generations spisevaner tjener børnenes behov og ikke detailhandlens og reptilhjernens behov, er der brug for at mere viden og overblik om kroppen, sukkers ABC og vores mad – fortalt i øjenhøjde til børn og voksne.

Få i dette foredrag Anette Sams’ guide til, hvordan I laver jeres unikke sundhedsstrategi – hvad enten I er forældre, der prøver at få mere sundhed og mindre sukker ind i hverdagen eller I er en skole eller daginstitution, der gerne vil skrue op for børnenes sunde vaner og engagement i sundhed.

Anette giver jer gode idéer til sjove aktiviteter, der inddrager børn og unge og gør viden om kost og sundhed til færdigheder. Den løftede pegefinger over for det usunde i forsøget på at få børn og unge til at spise sundere, har nemlig vist sig ikke at virke, og vi har brug for alternativer. Anette kommer med masser af konkrete råd til at få viden om sund kost ind i hverdagen.

Vi skal have gjort vores børn og unge til sundhedsbevidste livsnydere, og det er faktisk ikke så svært, når Anette hjælper både voksne og børn til at opdage forskellen på viden, holdninger, følelser og handlinger omkring egen sundhed. Det vi i virkeligheden ønsker er, at børnene tager ejerskab for deres egen sundhed og motiveres af al den indflydelse, de faktisk har.

Foredraget henvender sig til forældre og fagfolk inden for børne-og ungeområdet og du er hjertelig velkommen til at kontakte mit foredragsbureau Athenas for en uforpligtende forespørgsel.

SukkerSmarte børn tilbydes desuden som heldagskursus for Jer, der arbejder professionelt med børns sundhed. Her går vi mere i dybden med biologien og med kunsten at videreformidle respektfuldt til kompetente børn og forældre. Kontakt Athenas eller kontakt mig direkte i formularen til venstre for at forespørge på kurset.