Sandheden om sukker

Foredrag: Sandheden om sukker

Et energiskabende foredrag om sundhed målrettet foreninger, offentlige og private arbejdspladser samt foredragsarrangører.

I dette foredrag giver Anette Sams sine deltagere nøglen til mere energi, mere overskud og en øget glæde og trivsel. Sammen med sine deltagere laver hun ”mikro-forskning” på deltagerne selv – en inddragelse som hendes deltagere altid elsker, fordi den er spændende, lærerig og underholdende. Den virkeliggør hvad hun taler om og gør det ekstra motiverende for deltagerne, fordi de pludselig selv er medvirkende.

Foredraget er baseret på forskningsresultater og blottet for sundhedsreligiøse retninger. Anette rydder fordomme og myter af vejen og forklarer med en praktisk og logisk tilgang, hvordan vi hver især kan træffe små valg, som har en enorm effekt på vores daglige velbefindende og på vores sundhed og livskvalitet generelt.

Foredraget, som er velegnet til foreninger, eller ledere- og medarbejdere i både private og offentlige virksomheder, er krydret med praktiske øvelser og lette anvisninger til efterfølgende brug. Med sig hjem får deltagerne både en solid indsigt i, hvordan reflekteret sukkerindtag skaber forøget energi i løbet af dagen, bedre koncentration, udnyttelse af krop og hjerne og samtidig de praktiske redskaber, der gør det muligt at få styr på eget indtag og blodsukkerniveau.

For den enkelte deltager kan foredraget blive startskuddet til en hverdag med færre sygedage, færre livsstilssygdomme, bedre søvn, humør samt en sundere krop. Sidst men ikke mindst giver Anettes foredrag deltagerne frihed til sundhed på en måde, der respekterer at vi alle er forskellige og har forskellige behov og præferencer.

Booking

Vil du vide mere om foredraget “Sandheden om sukker”, er du velkommen til at anvende kontaktformularen her på siden, ringe til Anette Sams på tlf. 26 34 33 23 eller kontakte foredragsbureauet Athenas her.

Er du leder på en arbejdsplads?

Anette Sams har udviklet en kort eBog til den visionære leder om ‘6 ting succesfulde ledere gør for virksomhedens sundhedskultur’. Bogen er gratis, og du bestiller den her.