Din kompetente krop

Et nyt og inspirerende foredrag om alle de unikke sundhedsmuligheder, du giver dig selv, når du gør din krop til medspiller.

Foredraget byder også på ny viden og inspiration til dig, der ligesom +20.000 andre har oplevet Anette Sams’ foredraget SUKKERSMART eller SANDHEDEN OM SUKKER.

Der er ingen aktuelle foredrag i kalenderen, men DIN KOMPETENTE KROP kan bookes direkte til virksomheder, biblioteker og foreninger ved at sende en mail til sams@epoqe.dk.

Er du klar over, at du er udstyret med en krop, som er stormester i at skabe, vedligeholde og generobre sundhed? At du har en krop, som er i stand til at forebygge og reducere inflammatoriske tilstande, en krop der gør alt for at give dig en hverdag med masser af energi og en krop, der sågar kan hjælpe dig med det vægttab, du måske drømmer om?

I foredraget ”DIN KOMPETENTE KROP” giver ph.d., forsker og forfatter, Anette Sams, dig et indblik i de ting, du kan gøre for at gøre kroppen til aktiv medspiller for din sundhed. Din krop giver dig nemlig en lang række oversete sundhedsmuligheder, hvis du – og den moderne normal – undlader at stå i vejen!

Som deltager på foredraget får du en dyb forståelse for den biologi, der er din vigtigste sundhedsallierede. Du får hjælp til at finde den ’kontakt’, der tænder for det gode samarbejde mellem kroppens celler, hormoner, tarmbakterier og dit blodsukker, som er helt afgørende for, at du finder din personlige sundhedsnøgle.

Når det kommer til sundhed, skal vi alle vide det samme – men vi skal gøre noget forskelligt! Nogle er yngre, nogle ældre, overvægtige, undervægtige, helt normale eller elitesportudøvere. Alle har vi brug for fascinerende biologisk viden for at kunne træffe de individuelle sundhedsvalg, frem for at søge sundhedstrends og dogmer, som skærer alle over én kam.

Et Anette Sams-foredrag betyder inspirerende og forskningsbaseret viden fyldt med humor, så alle kan være med. Samtidig går hun i dette foredrag helt tæt på din hverdag, så du eksempelvis ikke længere behøver at fare vild i varedeklarationerne i supermarkedet, så du slipper for den evige sukkertrang og de mange blodsukkerudsving i løbet af dagen, forstår lightprodukterne og sødestoffernes betydning, kender forskel på sukker, som er ren energi og sukker, som er den rene gift og meget mere. Som en del af foredraget får du mulighed for at påbegynde din helt personlige sundhedsstrategi – som efterfølgende kan blive din trofaste følgesvend.

Herudover byder foredraget naturligvis også på helt nye og spændende forsøg, som sætter sundhedshovedet på sømmet og gør sundhed smitsomt!

Tag med til et foredrag, der erstatter løftede pegefingre med inspiration og giver dig et nyt perspektiv på din kompetente krop, som nu ledsager dig som chef i dit eget sundhedsunivers.

Det siger danskerne om Anettes foredrag

“Tak for et meget oplysende og inspirerende foredrag. Du leverer den kringlede videnskab på en ‘spiselig’ og dejlig humoristisk måde.”
– Anne

“Ros hele vejen rundt – det er første gang jeg har hørt så meget positivt. Hvor er du altså god – og hvor er vi altså heldige, at du har valgt at fortælle om det her på en made, så alle kan være med.”
– Jeanni

“Du er fantastisk på scenen, sjældent har jeg hørt en så livlig og engageret foredragsholder. Det er helt fantastisk.” – Christine

“Tak for et helt fantastisk foredrag. Rasende spændende emne leveret på en perfekt kombination af seriøsitet, viden, humor og charme.” – Heidi

“Jeg er på min fjerde sukkerfri uge og har fødselsdag i dag. Genfødselsdag. For sådan føles det efter, at min kompromisløse uge er blevet en ny livsstil, en kostomlægning og en kæmpe vedvarende lykkefølelse af at have fundet et bedre mig. Det skal du have stor tak for. Min krop og psyke har reageret utroligt positivt og lynhurtigt på livet uden sukker og raffinerede fødevarer. Mine behov er opfyldt og mit overskud er enormt. Tænk at en fødevare til 3,- kroner kiloet skulle ændre mit liv. LOVEKÅL4EVER!” – Ulrik

“Er I gang! Er gået fra 8-9 til 4-5 i dag, når jeg måler mit blodsukker, så jeg håber at komme af med noget af medicinen. Har haft diabetes 2 i mere end 10 år og først nu, er der noget, der virker på mit blodsukker.” – Hanne

“Jeg sender mine patienter afsted til dine foredrag. Det virker! Det er nyt for os læger at trappe patienterne ud af medicinen. Selv har jeg da også tabt 12 kg. Mangler stadig 7.” – Praktiserende læge

“Tak for (endnu) et fantastisk foredrag. Du er meget inspirerende og formår at formidle dit budskab på en meget interessant måde. Nu talte du jo meget om kulhydrater og under dit foredrag, fandt jeg på et nyt ord, nemlig “kålhydrater :-).” – Ulla

“Tusinde tak for en herlig og lærerig aften i går. Det har virkelig sat tankerne i gang omkring levevis. Jeg skal helt sikkert prøve en uge uden sukker.” – Birgit

“Tak for en super inspirerende aften. De to dage på Struer skolen i 2015, hvor jeg oplevede dit foredrag for første gang, sø-satte en ændring i hele min kost og opfattelsen heraf. Så i går blev endnu et skulderklap til mig selv, at jeg stadig gør det rigtige og stadig bliver klogere og klogere. Du er en helt fantastisk humoristisk foredragsholder og en ildsjæl. Det mærkes tydeligt, at du brænder for det. Det skal du vide. Alt den viden jeg har fået, vil jeg så gerne dele, og blev derfor så glad, da jeg så du ville holde et foredrag. Jeg fik lokken min mor, svigerinde og to kollegaer med. Så nu har jeg endnu flere at tale og dele viden med.” – Lonni